Menü
Központi ügyfélszolgálat (minden nap 8-16h-ig)
Keresés

Szállítási és fizetési feltételek

(itt kell bemutatni a választható opciókat, azok költségeit, várható szállítási időket és az egyéb infókat, mint pl. csomagok mérethatára)

Szállítási módok

Webáruházunkban az alábbi szállítási módok közül választhat:

Házhozszállítás: lehetőség van a megrendelt termékek házhozszállítására. Ennek költsége....

Személyes átvétel: amennyiben üzletünkben szeretné átvenni a megrendelt árut, a vételárat a termék átvételekor kell kifizetni, készpénzben. (Természetesen ebben az esetben a vételáron felül egyéb költség nem kerül felszámításra.) Személyes átvételnél kérjük szíveskedjen a megrendelés visszaigazolását bemutatni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy személyes átvétel választása esetén a megrendelt árut 7 naptári napig áll módunkban tárolni üzletünkben. Amennyiben ez idő alatt nem jelzi, hogy a terméket később szeretné átvenni, a megrendelést töröljük.

 

Fizetési módok

Utánvétel: a vételár kiegyenlítése utánvéttel történik, a vételárat a termék átvételének helyén kell megfizetni egy összegben. A futárnak fizetendő végösszeg a megrendeléssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza.

Banki előreutalás: a termék vételárát a megrendelés visszaigazolását, illetve a megrendelés teljesíthetőségére vonatkozó tájékoztatást követően lehet utalni a megadott bankszámlaszámra. Kérjük, hogy csak a rendelést követő visszaigazoló válasz levelünk megérkezése után utaljon! (Abban az esetben, ha a választott termék jelenleg nincsen készleten, annak beérkezéséről külön értesítést küldünk, az ellenértéket csak ezt követően kérjük utalni). A termék a vételár beérkezését követően kerül kiszállításra a megrendelő részére.

Bankszámlaszámunk: OTP 11736006-20379809-00000000