Menü
Központi ügyfélszolgálat (minden nap 8-16h-ig)
Keresés

Cégünkről

Köszöntjük weboldalunkon!

 

   Az Aquagold-Szikvízgyártó Kft. egy hosszú és eredményes múlttal rendelkező cég. Lassan 20 éve állunk már az Ügyfeleink rendelkezésére, ha VÍZ-ről, védőitalról, szódavízről és ásványvízről van szó!

Fontosnak tartottuk már az induláskor is környezetünk óvását, kímélését és tiszteletben tartását, így alkottuk meg a 19l-es ballonos ásványvíz illetve a hálózatra köthető szódagép szolgáltatásunkat 2008-ban.

Kiváló minőségű, ideális összetételű 19l ballonos természetes ásványvizet, illetve 9,3pH lúgosvizet kínálunk Önnek, munkatársainak, vendégeinek és ügyfelei részére rendszeres fogyasztásra.

 

   Számunkra az a legfontosabb, hogy Ügyfeleink ( irodák, gyárak, magánszemélyek egyaránt ) elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk. 

Manapság nem elég kiváló minőségű terméket, szolgáltatásokat nyújtani, ennél többre van szükség.

 

   Megbízhatóság, kompromisszumkészség és közvetlenség. Csak néhány azok közül, melyeket partnereink említenek, ha Rólunk kérdeznék Önöket!

 

   Tevékenységünket tekintve foglalkozunk ballonos vízadagolók, háziforrások telepítésével, hálózatra köthető szódagépek eladásával, forgalmazásával és bérbe adásával, szervizelésével, szikvíz gyártással, illetve 19l-es ballonos ásványvíz kiszállításával.

Az automaták kompakt kivitelű, esztétikus elemei lehetnek otthonának, irodájának egyaránt, igényeinek megfelelően hűtött-, fűtött-, vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ballonos ásványvizet fogyaszthatnak.

 

Saját márkás 19l-es ballonos vizünkkel várjuk viszonteladók jelentkezését is!

 

   Több fajta szűrőbetét is megtalálható termékeink között, melyek közül legnépszerűbbek a mechanikai szennyeződéseket eltávolító egyszerhasználatos eldobható, vagy a többször is felhasználható mosható szűrőbetétek, valamint a fordított RO ozmózisú vízszűrő is.

 

   Ha alkatrészre van szüksége vízgépéhez, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, hisz nálunk mindent megtalál, amire vízgépének szüksége lehet!

Természetesen szervizszolgáltatást is biztosítunk országosan, leendő és meglévő Ügyfeleink részére egyaránt, így a berendezés meghibásodása esetén rövid időn belül kollégánk helyszínre érkezik és javítja a hibát.

 

Mi nem csupán egy terméket kínálunk Önnek, hanem egy komplett szolgáltatást!

 

                                                                            Csatlakozzon Ön is az elégedett Ügyfeleink közé!


Tekintse meg szolgáltatásainkat!

 

Környezetvédelem

Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általunk forgalmazott PET palackos italokkal ne szennyezzük környezetünket.

Csak Magyarországon évente 1,5 milliárd darab, azaz 60 ezer tonna PET palackból lesz hulladék, pedig újrahasznosítható anyagból készülnek.

Ha már nem kerülhető el a használatuk, legalább bánjunk velük észszerűen: a kiürült palackok valódi értéket képviselnek, ezért kérjük, hogy gyűjtse össze és sétáljon el vele az Önhöz legközelebbi szelektív hulladékgyűjtő edényekhez, lehetőségeihez mérten pedig vásárolja és fogyassza ballonos termékeinket.

 

Tegyen Ön is környezetéért!